Hoe gaat NetJam te werk?

Of het nu gaat om de ontwikkeling van een simpele online brochure, een website, een nieuwsbrief of een high-tech koppeling van uw kantoorautomatisering met uw website; NetJam levert betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Voor de ontwikkeling van webapplicaties maakt NetJam gebruik van WEB4, een in huis ontwikkeld raamwerk waarmee snel en Kosten efficiënt applicaties gemaakt kunnen worden. Dankzij dit beproefde systeem wordt uw website voorzien van een solide basis en is deze uitgerust met de nieuwste techniek.

Tijdens de ontwikkeling volgt NetJam een beproefd stappenplan.


 • Inventarisatie en planning

  Uw wensen en doelstellingen worden besproken en de haalbaarheid wordt getoetst. Een algemene kostenindicatie en doorlooptijd worden ingeschat. Er wordt een planning gemaakt voor de uit te voeren werkzaamheden, waarbij in overleg diverse milestones worden bepaald.

 • Ontwerp

  De site of applicatie wordt uitgewerkt in een functioneel, technisch en grafisch ontwerp. Op dit punt worden, in nauw overleg met u, het uiterlijk en de functionaliteiten van de oplossing bepaald.

 • Realisatie

  Nadat u tevreden bent over het ontwerp gaat NetJam voor u aan de slag. Bij iedere tussenoplevering heeft u de mogelijkheid bij te sturen en aanpassingen te doen. U weet steeds wat de volgende stap zal zijn. U formuleert de doelstellingen, NetJam begeleidt en stuurt het proces.

 • Testen

  Na een succesvolle testfase wordt het product opgeleverd en online beschikbaar gesteld.

Hier houdt de betrokkenheid van NetJam niet op; nazorg is integraal onderdeel van de dienstverlening. Begeleiding bij het up-to-date houden van uw website, informeren over nieuwe ontwikkelde technieken die voor u van nut kunnen zijn, rapportage over bezoekersgedrag en commerciële analyse voor optimalisatie en conversie.

Full service internet partner, NetJam!