Wat kan NetJam voor u betekenen?

NetJam is een full service partner voor internetdiensten en nieuwe media. Losse applicaties of projecten van A tot Z? U profiteert van het gemak van alles onder één dak. Is uw website uw verkoopkanaal, wilt u informeren, heeft u online diensten die u toegankelijk wilt maken? NetJam biedt concept en advies, creatie en realisatie uw website, NetJam zorgt dat deze gevonden wordt in de zoekmachines en dat uw websitebezoekers converteren in klanten.


  • Advies en concept

    Uw wensen en doelstellingen worden besproken en de haalbaarheid wordt getoetst. Bent u al actief op internet? Dan neemt NetJam graag uw huidige online activiteiten onder de loep om te kijken of deze nog wel aansluiten bij uw behoeften en wensen en of u wel het maximale uit uw website haalt. NetJam adviseert u graag over de mogelijkheden van internet voor uw onderneming.

  • Creatie, ontwikkeling en implementatie

    U wilt internet gebruiken voor de verkoop van uw producten, communicatie met uw klanten, de presentatie van uw bedrijf of één van de andere vele mogelijkheden die internet biedt? NetJam is uw partner voor de ontwikkeling van websites, webshops en andere webapplicaties. Lees verder.

  • Webmarketing en conversie

    Wat heeft u aan een website wanneer deze door uw (potentiële) klanten niet gevonden wordt? NetJam helpt u om uw zichtbaarheid en vindbaarheid op het internet te vergroten. Dit kan zijn dmv zoekmachine marketing (SEO/SEM), social media marketing of de meer traditionele vormen van webmarketing zoals banners, affiliate marketing en e-mail marketing. Als uw product of dienst zich hier voor leent kan crossmedia promotie (zoals de inzet van mobiele diensten) ook een effectief middel zijn om deze onder de aandacht te brengen. Daarnaast optimaliseert NetJam uw online activiteiten, zodat de toename aan bezoekers ook daadwerkelijk leid tot een toename aan klanten! Lees verder.